Редактор: e-mail: Снимка Туитър, Евро 2020Звездата на световния футбол и Португалия Кристиано

...
Редактор: e-mail: Снимка Туитър, Евро 2020Звездата на световния футбол и Португалия Кристиано
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо: Гордеем се с представянето ни и ще се върнем по-силни!

Редактор: 

e-mail: 

Снимка Туитър, Евро 2020

Звездата на международния футбол и Португалия Кристиано Роналдо написа преди минути пост във фейсбук профила си, в който пожелава триумф на снощния противник на отбора му Белгия и дава обещание, че националният тим на страната му ще се върне по-силен.

Припомняме, че първенците от Евро 2016 изгубиха от " алените дяволи " с 0:1 след гол на Азар. Роналдо бе извънредно отчаян след провалянето и даже бе забелязан да си хвърля капитанската лента. До момента той е голмайстор на европейското състезание с пет попадения, само че отпадането на отбора му на осминафиналите не прави възможностите му за оценката изключително огромни.

Ето какво написа Роналдо:

" Не получихме стремежи резултат и напуснахме шампионата по-рано, в сравнение с искахме. Но ние се гордеем с нашето показване, дадохме всичко, с цел да защитим европейската си купа. Този състав потвърди, че към момента може да достави доста наслада на португалците.
Нашите почитатели бяха неуморни в поддръжката към тима от началото до края. Тичахме и се борихме за тях, с цел да оправдаем доверието, което ни оказаха. Не беше допустимо да стигнем там, където всички искахме, само че Ви сервира нашите откровени и дълбоки благодарности. Поздравления за Белгия и триумф на всички тимове, които остават в надпреварата. Що се отнася до нас, ние ще се върнем по-силни. Само Португалия! "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР